Software en Kaarten NL

Voor bestaande gebruikers kost ons programma € 45. Voor nieuwe gebruiker € 105 Bestel

Kaarten gebaseerd op de 1800 serie van de Dienst Hydrografie  
U kunt een  kopie van de 1800 serie apart bij bestellen. Vanaf 2013 hebben we voor een andere kleurstelling gekozen. Omdat de Hydrografische Dienst ook  in de komende jaren slechts een beperkt aantal kaarten uitbrengt (lees verder) hebben we deze zelf bijgewerkt aan de hand van de BAZ en de gegevens van Rijkswaterstaat. U beschikt dus over de laatste gegevens.
Elke kaartenset bestaat uit een aantal hoofdkaarten en een groot aantal plattegrondjes.  

U kunt ook papieren kaarten bij bestellen. Geef dat aan bij de uiteindelijke bestelling

Kaarten Binnenwateren
Datacharter biedt met ingang van 2008 een set topografische kaarten van heel Nederland.
Het zijn meer dan 300 kaarten zeer gedetailleerd op een schaal van 1:25000.Te gebruiken voor de watersport, maar ook voor fietsen en wandelen.
Voor de watersport verstrekken wij via ons uniek database systeem alle vaargegevens die u nodig heeft: bruggen, sluizen, kmraaipalen, betonning, jachthavens, aanlegplaatsen (bijvoorbeeld alle Marrekrites in Friesland), dieptegegevens enz enz. U projecteert die gegevens simpel over de kaart heen. Flexibeler kan het niet.
 

Daarnaast geven wij in eigen beheer kaarten uit van Friesland.
Voor de staande mast route hebben wij een aparte kaart ontwikkeld. In totaal 9 kaarten van de Staande Mastroute. Het noordelijk deel gaat van Delfzijl, via Groningen en Leeuwarden naar Lemmer.
Het Zuidelijk deel  gaat via Amsterdam of Haarlem naar Alphen a/d Rijn, Gouda, via Hollandsche IJssel,  de Noord, langs Dordrecht en Zwijndrecht naar het Hollands Diep

 1800 serie van NV Verlag papieren kaarten + CD
De Duitse firma heeft de 1800 serie op papier (+digitaal) uitgebracht.
Nederland is opgedeeld in 5 gebieden: NL1 (kust), NL2 (Wadden), NL3 (IJsselmeer en randmeren), NL4 (Rijn en Maasdelta) en NL5 (de Scheldes). De digitale versie is in ons programma te gebruiken.

© 2017 - 2023 Datacharter Bestellingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel